Over ons en waar wij voor staan

"Wij maken niet zomaar websites. Wij creëren websites die resulteren in conversies."

Bij Hoxweb staat de presatie van uw bedrijf centraal. Uw website is de vertegenwoordiging van uw bedrijf en is dus een fundamenteel aspect van uw onderneming. Een website promoot uw bedrijf bovendien 24/7, terwijl er geen enkele werknemer is die dat doet. Bij Hoxweb realiseren wij ons dus website het belang van een goede professionele als geen ander en daarom helpen u graag bij het realiseren van uw website.

Over ons

Oprichter

Johan Hoksbergen

Webdeveloper en student biomedical engineering

Tevredenheid is een kernwaarde van Hoxweb.

Wat onze klanten over ons zeggen

"Ik ben heel blij met mijn website. Hij voldoet aan mijn wensen en overtreft mijn verwachtingen. De jonge en creatieve geest van Hoxweb zorgt voor een fraaie website!"
reviewer basis pakket
Sasha
basis
"De service van Hoxweb is uitstekend. Vragen worden altijd snel beantwoordt en feedback wordt goed verwerkt. Ik raad iedereen aan een website te laten maken bij Hoxweb."
reviewer premium pakket
Arjan
premium
"Ik ben blij verrast over de creativiteit van de heren. Het begon als iets abstracts, maar door hun ervaring van webdesign en oog voor detail hebben de heren een mooi product neergezet."
reviewer business pakket
Sophie
business

Wat we doen

Uw online partner

Een goede professionele website is voor bedrijven erg belangrijk. Wij begrijpen dit bij Hoxweb als geen ander. Wij leveren websites die een professionele uitstraling hebben en ook zorgen wij dat uw website past bij uw bedrijf. Bij Hoxweb kun je dus maatwerk verwachten met oog voor detail. 

Daarnaast kunt u uitgaan van enorm veel creativiteit in uw website. Wij bestaan uit een jong creatief team dat uw wensen verwerkt met een creatief tintje. Ook ben je bij ons ten alle tijden eigenaar van je website en is een onderhoudscontract optioneel.

Neem bij vragen over onderhoud of andere zaken contact met ons op. Wij reageren binnen één werkdag!

Veel gestelde vragen

Wij maken gebruik van het CMS (content management system) WordPress. Dit is gemakkelijk aan te leren en biedt u de mogelijkheid gemakkelijk uw site te beheren.

De levertijd is van diverse factoren afhankelijk. Bij aanlevering van de offerte zal een eerste publicatiedatum gegeven worden. Gemiddeld duurt het een maand voordat de eerste versie van uw website online staat.

Zeker! Alle door Hoxweb aangeleverde websites zijn geheel responsive. Dit houdt in dat uw website zowel op de smartphone, tablet als desktop goed werkt.

Indien je een website hebt laten maken bij een andere partij waar je niet tevreden over bent dan kun je bij ons een nieuwe website laten maken of uw huidige website laten updaten. Bij hoxweb staat tevredenheid centraal, dus u bent bij ons aan het juiste adres! Neem dus contact met ons op.

Die maken wij zeker. De functionaliteiten van een webshop zijn inbegrepen bij het businesspakket, dus mocht u geïnteresseerd zijn in een webshop, vraag dan een offerte aan voor het businesspakket.